28 april 2010

tjo idag är det onsdag, imon ska amanda var barnvakt åt Saga och Oscar medans jag och mamma är hos ortopeden. som sagt det är onsdag , jag sover hos amanda och vi äter pannkakor framför andra avenyn (: .
Nu är amanda på dansen så jag har suttit hemma hos henne sen klockan 5 :) . Nu ska jag fortsätta att titta på wildkids på svtplay ! (:
Kram på er !

26 april 2010

tjo sitter i skolan och ska gå hem nu ! puuuss! kanske skriver när jag kommer hem.

23 april 2010

hejj , provet gick bra idag , hähä.
får skynda mig nu ska snart med 18 bussen till lilla bommen för att sen ta tåget till lisebergs station. Pappa och Linda ska hämta mig där. För nu är det paaaappas helg ! (:
Få se om jag ska tävla i helgen jag vet inte riktgit :o ! Ska träffa ortopeden på torsdag så då får vi se vad han säger . Men men nu ska jag svsluta här så att jag hinner med min buss !
puuss ha en trevlig fredag om jag inte skriver sen ! (:

21 april 2010

Hallå i stugan !
haha jag vaknade preics :$ , jag så sjukt trött så vid 5 somnade jag och så vaknade jag nu (a) .
Idag är det onsdag och det betyder sova hos amanda och andra avenyn .
Silvana ska jag plättar till oss mums ! :>
juste hade prov idag , gick faktiskit rätt så okej och på fredag är det hk prov , så ska börja plugga lite nu innan amanda kommer hem (hon är på dansen) .
japp, nu ska jag checka fb och bdb sen plugga ? (a) ahhaha .
Puss !!

20 april 2010

Tjeniiixen ! , har inte skrivit på länge nu har inte orkat.
Lördagen gick skiiitdåligt ! (n) orkar inte ta det blir bara på dåligt humör då >_<
det är bara att ta nya tag och göra bättre ifrån sig på lördag i stället.

Ska snart iväg och åka buss till mölndal station , pappa ska hämta upp mig där vi ska nämligen till blixås och träna (:  och förhoppningsvis så är HELA banan öppen idag och inte bara överdelen..

shitt, har engelska prov imon, när jag tänker på det så får jag paniiiik ! :o . omg haha.
på fredag är det hk prov och får jag bra på det provet får jag mvg , mahha :B måste fan få bra på det provet!!

aja, har inget mer att säga nu mer än ett HEjdå! (:

16 april 2010

tjaaa , länge sen nu.
imon är det första tävlingen detta året, nu jävlar asso ! (6)
så imon klockan halv 6 går vi ut till bilen och kör ner till söder, veinge.
För er som inte vet vart det ligger kan jag nog säga att det ligger typ vid blekinge eller halland där nånstans vet inte riktigt själv hahah x) . jag kommer iaf soooova i bilen.
Men a, vi kommer väl hem vid 7 imon eller något. Sen på söndag är det tjejsatsning på pionjär. haha ännu mera köra men det gör inte mig något. Får hoppas på att det går bra med min rygg. Har knappt kunnat gå idag utan att det har huggt till i ryggen x|
körde igår och då ramlade jag i en kurva och skulle resa motorcykeln upp och då högg det till i ryggen och jag fick ont. Bra va ?
jaja.. jag tänker iaf ta poäng imon! får la komma sist isf bara jag tar poäng ;) .

Nu är det Talang puss!
skriver imon ifall om jag orkar (L'

13 april 2010

solen skiner inga sura miner ,
haha en Eva&Adam titel , jag bara älskade de böckerna när jag var mindre, jag läste verkligen alla böcker som fanns, men haha nog med det , idag stog jag och bella i cafét började halv 9 men jag kom till skolan klockan 9 (a) sen slutade vi klockan 12 . Jag stack hem och tog mig något att äta och nu ska jag snart sätta mig ute på altanen och läsa min bok som snart är färdig läst.
nu ska jag checka busstiderna ska möta pappa och linda nere vid mölndalstation , vi ska nämligen till cross banan klockan 5 . Finns ingen bättre plats än en crossbana .
Vt inte riktigt vad vi ska göra där men men . nu ska jag checka bussarna !

12 april 2010

tjo , idag var det skola efter två veckor (: .
det var faktiskt trevligt att komma tillbaka och ännu mer sol sol sol och sol ! underbart, måste vart minst 20 plus i solen ;o . Efter skolan stack jag direkt hem till pappa, tittade lite på tv och sen åkte vi och handla , köpte kulglass och satte oss vid vattnet och åt. gott ! 8'D
Sen hem och laga lite grön curry gryta med ris och nu sitter jag här vid datorn och letar vart och när jag kan ta moppe kortet. men aja nu ska jag snart titta på topmodel puuss ! (L'

10 april 2010 och soooooooooool !

Solen skiner , dagen kan ju inte börja bättre  ? eller ? jo ifs amanda stack nyss men vi träffas ju imon igen på konfan och det är ju braa (yy) .
ska snart efter detta inlägg gå ut på altanen och njuta som bara den i solen ! (h)
SOMMARN är påvääääg ! 8D , om en vecka är det tävling ;o , känns läskigt men så förbaskat kul och då märks det ännu mer att sommarn är påväg , sååå underbart !
Ha det bra ni där hemma så ska jag nu gå ut i det rent ut sagt för jävla härliga vädret.

Sol Kramar från en Glad tjej !

9 april 2010

tjo i trosan , är med amanda nu alltid lika trevligt att vara med den vackra människan ,
men nu ska vi ta lite kort
köss i röva ! haha ;d

8 april 2010

sorry att jag inte har skrivit men jag har sovit hos Lova och Daniel i två dagar och igår blev jag magsjuk , så nu känns det bra igen , Fy säger jag bara !
Idag har jag inte gjort mycke alls vart alldeles svag liksom inte ätit på 2dar knappt 3 , och degat i sängen
hm.. inget mer att säga  ? x)

5 april 2010

Godmorgon vakande vid 11 inte sent ändå , släckte lampan 04.05 i natt/morse inte jätte mycke sova men jag är ändå pigg! :d haha inte vanligt att jag är det kan jag ju säga,
Nu ska jag ringa Lova hon hade tydligen ringt mig , och sen ska jag ta mig något att äta tror jag , är dööö hungrig kände jag nu x) .

natt,

var ett tag sen nu jag skrev  ,  vart prao hela veckan och jag har verkligen vart sjuukt trött jag lovar man får verkligen jätte ont i fötterna av att stå och gå i 6 timmar :| .
Men nu är det LOOV iaf riktigt skönt 8D , Påsken är ju typ över haha blir guldpass iår igen fick det av mormor&morfar i påsk ägget för fjärde året i rad. Vet inte om jag kommer gå så mycke på liseberg iår men det är ändå skönt att veta att man har det . Händer mycke i sommar ju, konfaläger och sånt i ca två veckor sen ********* i två veckor , jag säger en annan dag vad jag menar med det ;) ! 
aja, haha klockan är 02.34 nu och jag kanske borde sova ? :) men jag orkar inte gå till sängen som är en halvmeter bakom mig x) 
Händer imon ? 
jo just det ska till Lova och sova där typ och ja,
jag skriver imon igen när jag har vaknat när det nu är hahah, 
idag vaknade jag typ halv 1 och då somnade jag ändå bara halv 2. Idag blir det väl 3 halv 4 ,
men strunt samma jag skriver imon när jag har vaknat osv.

PUSS !

.

RSS 2.0